Βαθιά θλίψη στην ΚΟΠ: «Ασκούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή…»

Βαθιά θλίψη στην ΚΟΠ: «Ασκούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή…»

Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία μας ευρύτερα για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απεβίωσε σήμερα αργά το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Τους τελευταίους μήνες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε τη μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια και παρά τη δοκιμασία που περνούσε, ήταν πάντοτε ενημερωμένος και είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, ασκώντας μέχρι την τελευταία στιγμή τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE