ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο – Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο – Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, το απόγευμα της Δευτέρας (05/03) ντύθηκε στα μαύρα, μετά το χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο εκλιπών τον τελευταίο καιρό έδωσε τεράστια μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο στο τέλος έχασε την «μάχη» για την ζωή.

Μέτα την ειδήση του χάμου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη οι ομάδες του νησιού προχώρησαν σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους.

AΠΟΕΛ: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Oλυμπιακός: «Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη νόσο. Αντιπροσωπεία του ΔΣ του σωματείου μας θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι εις μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της Κ.Ο.Π κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα Δευτέρα (05/03).

Ο κ.Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε με αφοσίωση επι σειρά ετών το Κυπριακό Ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσώπησε επάξια σε Διεθνές επίπεδο.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ»

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αιωνία του η μνήμη».

ΕΝΠ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και του Σωματείου ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ κ. ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ».

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο απο σήμερα είναι φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ Κωστακη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: «Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. και ολοκληρη η οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλληπητήρια στην οκογενεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΚΟΠ, έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 61 ετων. Αιωνία του η μνήμη.

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα».

Nέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που απεβίωσε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

Καρμιώτισσα: «Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Πάφος FC: «Οι επενδυτές, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Αιωνία του η μνήμη».

Ονήσιλος Σωτήρας: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΝΗΣΙΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: «Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ εκφράζει βαθιά θλίψη για το χαμό του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος». 

Αναπαύσου εν ειρήνη πρόεδρε

Αλκή: 
«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΛΚΗΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε σε ηλικία 61 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Άρης: «Ο πρόεδρος, το Δ.Σ, και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο  του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τα θερμά και από καρδιάς συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Πρόεδρε μα πάνω απ όλα φίλε Κωστάκη Κουτσοκούμνη έφυγες με το κεφάλι ψηλά και δυστυχώς για το Κυπριακό ποδόσφαιρο το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

ANOΡΘΩΣΗ: «Η εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπως επίσης και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00 σε ηλικία 62 ετών. Ο εκλιπών, ήταν ο 11ος πρόεδρος της ΚΟΠ, έχοντας διαδεχθεί τον Μάριο Λευκαρίτη στη προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το 2001, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και σήμερα.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας μας θα παρευρεθεί στην κηδεία του».

ΑΕΛ: «Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη που έφυγε από τη ζωή.

Ο αείμνηστος Πρόεδρος της ΚΟΠ με την πολυετή προσφορά στο Ποδόσφαιρο, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 62 ετών χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΠΑΣΠ:«O πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΠΑΣΠ εκφράζουν την βαθύτατη τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της @CyprusFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΣΤΗΒ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: «Πολύ λυπηρό που άκουσα ότι ο παλιός μου φίλος Κωστάκης Κουτσοκουμνής έχει πεθάνει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν θρύλος».

ΧΑΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ: «Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε. Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει. Ήσουν πάντα δίπλα στο ποδόσφαιρο και στα καλά του και στα δύσκολα του».

ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: «Το Δ.Σ. του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης εκφράζει τα ειλικρινή του Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα πρόεδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Το κενό για το ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Αντίο Πρόεδρε… Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο και η παρακαταθήκη σου βαριά. Το κυπριακό ποδόσφαιρο, για το οποίο σκληρά και με αφοσίωση εργάστηκες επί δεκαετίες, δεν θα είναι πια ίδιο, χωρίς εσένα. Πάντα δίπλα στις Εθνικές ομάδες, για να μην μας λείψει τίποτα. Πάντα δίπλα στα Σωματεία. Πάντα πρόθυμος να ακούσεις τα προβλήματά μας και να δώσεις λύσεις.

Σου χρωστάμε όλοι, πολλά. 

Καλή αντάμωση με την αγαπημένη σου Έλμα».

 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Φτωχότερο είναι από σήμερα το κυπριακό ποδόσφαιρο»Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχασε την πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 61 ετών. 

«Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια
στην οικογένεια και τους οικείους του»

..Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…Καλό Παράδεισο..

ΕΡΜΗΣ: «Ο Κωστάκης Έφυγε ο Αθλητισμός Θρυνεί. Οι καμπάνες του ποδοσφαίρου χτυπούν σήμερα Τρις θλιβερά …Το μαύρο απλώθηκε στις καρδιές μας ο Κωστάκης έφυγε , το ποδόσφαιρο ορφάνεψε.

Πράος -Οραματιστής -Μαχητής . Αναγνωρισμένη και σταθερή η αξία του από ντόπιους και ξένους μαραζώνει η ψυχή μας. Μαραζώνει ο αθλητισμός .

Ο Κωστάκης πήρε το άρμα να ανταμώσει την κόρη του αλλά αφήνει πίσω του έργο πολλών χρόνων .

ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ . ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ».

Hλίας Χαραλάμπους: «Καλό ταξίδι Πρόεδρε και καλή αντάμωση με την αγαπημένη σου Έλμα».

Παναγιώτης Φελλούκας:
«Καλό ταξίδι φίλε… στον ουρανό»

Νίκος Παναγιώτου: «Αναπαύσου εν είρηνη πρόεδρε»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top