LIFESTYLE

Η άβολη στιγμή της Λαμπροπούλου όταν παρέλαβε on air ανθοδέσμη από άγνωστο - VIDEO

Η άβολη στιγμή της Λαμπροπούλου όταν παρέλαβε on air ανθοδέσμη από άγνωστο - VIDEO

Μια υπέροχη ανθοδέσμη έφτασε για την Λαμπροπούλου, αλλά ο αποστολέας υπέγραψε ως άγνωστος, φέρνοντας την πανελίστρια σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. 

Κι ενώ η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" κυλούσε κανονικά την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, με τους συντελεστές να ανταλλάζουν ευχές με αφορμή την μέρα της Γυναίκας, έσκασε μύτη στο πλατό της εκπομπής μια ανθοδέσμη. 

Η Αριστοτέλους πίστευε ότι η ανθοδέσμη ήταν γι αυτήν, αλλά το σκηνικό ήταν μέρος του σχεδίου, αφού στο χαρτάκι του παραλήπτη έγραφε το όνομα της Ιωάννας Λαμπροπούλου.

Η πανελίστρια - ηθοποιός ενώ στην αρχή πίστεψε ότι αποστολέας ήταν ο καλός της και διαμήνυσε ότι δεν παραλαμβάνει ανθοδέσμη χωρίς μονόπετρο, όταν διάβασε την κάρτα με αποστολέα όχι τον αγαπημένο της, αλλά κάποιον που υπέγραφε ως άγνωστος, συγχύστηκε.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου δεν έκρυψε το άγχος της, αλλά και την ταραχή της, με τα όσα εκτυλίχθηκαν να είναι το κρύο πιάτο μιας καλοστημένης εκδίκησης για τις φάρσες που έχει κάνει μέχρι στιγμής στους συνεργάτες της...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=XcimNAdoTMg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top