Αναβλήθηκε η έγκριση ψηφίσματος της Βουλής για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ

Αναβλήθηκε η έγκριση ψηφίσματος της Βουλής για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ

Αναβλήθηκε για μία βδομάδα η ψηφοφορία επί ψηφίσματος που καταδικάζει τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Το ψήφισμα καταδικάζει την προκλητική ρητορική, τις επιθετικές ενέργειες και την παράνομη δράση της Τουρκίας σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και των αναφαίρετων δικαιωμάτων εντός της ΑΟΖ της, κατά παράβαση του διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Το εν λόγω ψήφισμα κατατέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και επρόκειτο να ψηφιστεί, ωστόσο μετά από διευκρινιστικές ερωτήσεις επί αλλαγών στο κείμενο, η ψηφοφορία αναβλήθηκε για μια εβδομάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE