ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελικόπτερο παρέλαβε τραυματία από γαλλικό πολεμικό πλοίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελικόπτερο παρέλαβε τραυματία από γαλλικό πολεμικό πλοίο

Σε κινητοποίηση τέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 10/3 το κέντρο έρευνας και διάσωσης μετά από μήνυμα που αφορούσε τραυματισμό στρατιώτη σε πλοίο.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο «ΙΑΣΩΝΑΣ» απογειώθηκε από τη βάση του στη Λάρνακα για να μεταβεί 115 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της πόλης του Ζήνωνα και να παραλάβει τραυματία από πολεμικό πλοίο της Γαλλίας που συμμετέχει στην ειρηνευτική ομάδα του ΟΗΕ.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στη Λάρνακα όπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο της πόλης χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE