VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»
Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.
Σκοπός της πορείας ήταν να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για όσα τεκταίνονται στο Αφρίν και για τη νέα εισβολή των Τούρκων σε περιοχές Κούρδων στη βόρεια Συρία.
Μάλιστα, εκπρόσωπός τους, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» συνέκρινε την τουρκική εισβολή στο Αφρίν με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.
Οι διαδηλωτές, ξεκινώντας από το Υπουργείο Εσωτερικών, πέρασαν από την αμερικανική πρεσβεία και κατευθύνθηκαν στη ρωσική.
Εκεί, η διαμαρτυρία δεν έμεινε ειρηνική, καθώς αυγά ρίχτηκαν στους τοίχους και στην περίφραξη της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο.
Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατέβηκαν οι τόνοι.
Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που μιλούσαν για προδοσία της Ρωσίας στο Αφρίν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις