ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Μπράβοι και Δικαστήριο για τα βοηθητικά δύο αδερφών- Τρόμος στους εργολάβους

ΠΑΦΟΣ: Μπράβοι και Δικαστήριο για τα βοηθητικά δύο αδερφών- Τρόμος στους εργολάβους

Στις δικαστικές αίθουσες λύθηκε οικογενειακή διαφορά η οποία έδειχνε να αρχίζει να ξεφεύγει, με την αγορά υπηρεσιών από μπράβους από γυναίκα, με σκοπό να εμποδίσει τις οικοδομικές εργασίες της αδερφής της στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα “Φιλελευθερος”, δυο αδελφές οι οποίες διαμένουν στο ίδιο τεμάχιο γης στην Πάφο, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, αφού η μία εκ των δύο θέλησε να προβεί σε οικοδομικές εργασίες σε δωμάτια και στα οποία διέμενε η αδερφή της.

Η ενάγουσα ανέφερε, σύμφωνα με τον “Φ”, για μεγάλο χρονικό διάστημα η ίδια και η αδερφή της παραχώρησαν τη χρήση βοηθητικών κτηρίων στους γονείς τους που διέμεναν σε αυτά για χρόνια, μέχρι τον Μάρτιο του 2009, όταν και η ενάγουσα έλαβε την αποκλειστική χρήση των δύο μπροστινών δωματίων, αφού μεταξύ τους είχε συνομολογηθεί σχετική συμφωνία το 1979.

Η ενάγουσα αδερφή, ζήτησε προστασία από το Δικαστήριο, αφού όπως είπε τον Ιούνιο του 2011 εξασφάλισε άδεια οικοδομής για να προχωρήσει σε μετατροπές των δύο επίμαχων δωματίων, υπογράφοντας και συμφωνία με εργοληπτική εταιρία.

Η εναγόμενη όμως και αδερφή της ενάγουσα είχε αντίθετη άποψη, με τον “Φ” να γράφει ότι έσπασε την κλειδαριά και τοποθέτησε νέα, ενώ για να διασφαλίσει ότι η ενάγουσα δεν θα προχωρήσει σε εργασίες τοποθέτησε μπράβους που εκφόβιζαν τους εργολάβους.

Υπό τον φόβο των μπράβων, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το χώρο εργασίας τους με τα οχήματα, ούτε να έχουν πρόσβαση στα δωμάτια.

Τελικά, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή και αναγνώρισε ότι η ενάγουσα είναι κάτοχος και αποκλειστικός χρήστης των δωματίων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top