ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάρκος Παγδατής… όπως παλιά! – ΒΙΝΤΕΟ

Μάρκος Παγδατής… όπως παλιά! – ΒΙΝΤΕΟ

Το τέλειο ρεκόρ που έχει απέναντι στον Ντούντι Σέλα, συνέχισε ο Μάρκος Παγδατής, πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη του στο Indian Wells Tennis Garden!

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Μάρκος Παγδατής στο πρώτο ATP World Tour Masters της σεζόν, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντούντι Σέλα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο της διοργάνωσης!

Ο 32χρονος Κύπριος, μετά τις νίκες επί των Νισιόκα και Σβάρτσμαν στους προηγούμενους γύρους, επικράτησε 7-6(5), 6-4 του καλού του φίλου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ανεβασμένο Μίλος Ράονιτς για μια θέση στους καλύτερους “8” του BNP Paribas Open!

Δείτε το match point του Παγδατή!

Είναι η πρώτη φορά που ο Παγδατής θα δώσει το παρόν σε 4ο γύρο Masters διοργάνωσης, μετά το Sanghai Masters 2012 (είχε κερδίσει τον Ράονιτς σε εκείνο το τουρνουά) και απλά επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων.

Είναι επίσης η πρώτη φορά από το 2014, όπου ο Μάρκος πετυχαίνει 5 συνεχόμενες νίκες, σε οποιοδήποτε επίπεδο…

Το εναρκτήριο σετ ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με ανατροπές και “αυτοκτονίες”..

Ο Σέλα προηγήθηκε 2-0 game, ο Μάρκος αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά με 5-2 game, είχε 30-0 ωστόσο δέχθηκε break ενώ είχε δύο set point στο 5-4 40/15, πριν τελικά κατακτήσει το πρώτο κομμάτι του αγώνα στο tie break με 7-5.

Στο 2ο σετ είχαμε ξανά αρκετά break, με τον Παγδατή να πετυχαίνει τρία έναντι δύο του αντιπάλου του, ολοκληρώνοντας τη νίκη μετά από 1 ωρα και 49 λεπτά αγώνα.

Με τη μέχρι τώρα πορεία του στο Indian Wells, ο Μάρκος έχει ήδη κερδίσει 20 θέσεις και ανεβαίνει στο Νο82 του κόσμου.

Ο Ράονιτς από την πλευρά του, απέκλεισε με 7-5, 4-6, 6-2 τον Ζοάο Σούζα και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού τον τελευταίο χρόνο.

Ο 27χρονος Καναδός, πρώην Νο3 και νυν Νο38 στον κόσμο, σημείωσε την 3η του νίκη στη σεζόν ενώ από τον Ιούλιο του 2017 έχει να πετύχει δύο σερί νίκες στο tour.

Aυτή θα είναι η 5η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour, Ράονιτς και Παγδατής με τον Καναδό big server να έχει κεφάλι στο H2H με 3-1 νίκες.

Οι αγώνες για τους “16” του Indian Wells
Federer – Chardy
Chung – Cuevas
Fritz – Coric
Carreno-Busta – Anderson
Lopez – Querrey
Baghdatis – Raonic
Del Potro – Leonardo Mayer
Herbert – Kohlschreiber

Πηγή: tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top