ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους… δουλεύει ο Μουρίνιο: Σε αυτούς τα έριξε για τον αποκλεισμό!

Τους… δουλεύει ο Μουρίνιο: Σε αυτούς τα έριξε για τον αποκλεισμό!

Το έκανε κι αυτό ο Ζοσέ Μουρίνιο, που ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται (και) η ατμόσφαιρα του «Ολντ Τράφορντ» που δεν ήταν αρκετά… καυτή, για τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και με τις δηλώσεις του φροντίζει να χειροτερεύει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

«Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν στάθηκαν καλά απέναντι στην Σεβίλλη, ήταν σχεδόν αδιάφοροι. Αλλά και οι οπαδοί ήταν εξίσου κακοί. Ναι, ήταν φανταστικοί στο εκτός έδρας ματς, όμως όχι και σε αυτό. Σε αντίθεση με την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. (Στο ματς με τη Σεβίλλη) δεν υπήρχε καθόλου ατμόσφαιρα, μπορούσες να ακούσεις και το πέσιμο μιας βελόνας. Σίγουρα δεν ήταν μία από τις φημισμένες ευρωπαϊκές βραδιές στο Old Trafford. Πηγαίνεις στα παλιά, βλέπεις παιχνίδια Champions League του παρελθόντος και μοιάζει σαν να πρόκειται για δύο διαφορετικά κλαμπ», δήλωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top