Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Δρυμωνάκου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Δρυμωνάκου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποχαιρέτισε την Πέμπτη 15/3 την παραλία των Διασήμων του Survivor 2 και όπως σου είπε και πριν από λίγες ώρες, στο twitter έγινε ο απόλυτος χαμός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να ήταν για πολλοστή φορά υποψήφια, μα το κοινό την αγαπά και συνεχίζει να την θέλει στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης πήρε το κινητό ξανά στα χέρια του και μας βόλτα από τα social media ήταν λογικό να γίνει.

Επέστρεψε στον κόσμο των social media και η πρώτη του ανάρτηση είναι γεγονός. Το αγόρι αυτό επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα, σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μα πριν πατήσει τα πάτρια εδάφη ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».