Στη Γαλλία ο Καντέ

Στη Γαλλία ο Καντέ

Εκτός προπονήσεων για περισσότερο από μία βδομάδα, θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστης της Ομόνοιας, Μαμαντού Καντέ.

Όχι όμως για το επεισόδιο που είχε πριν από μερικές ημέρες στο «Ηλίας Πούλλος» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά επειδή κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Γουινέα-Μπισάου.

Ο Αφρικανός αμυντικός ταξίδεψε για τη Γαλλία και έφτασε ήδη στον προορισμό του, για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενόψει του φιλικού αγώνα στην πόλη Αμιέν με αντίπαλο το Κόνγκο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επίσημα παιχνίδια της προκριματικής φάσης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.