ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το άλμα Ευρώπης και… οι θετικές προεκτάσεις του διπλού!

Το άλμα Ευρώπης και… οι θετικές προεκτάσεις του διπλού!

Το «διπλό» κόντρα στην Ομόνοια (το πρώτο σε ντέρμπι την φετινή σεζόν) έφερε τα χαμογέλα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην ΑΕΚ μπορεί να είδαν τις αποστάσεις από την ΑΕΛ και την 5η θέση να αυξάνονται στους επτά βαθμούς, ωστόσο στην Λαρνακιώτικη ομάδα γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η υπόθεση Ευρώπη ακόμη δεν έχει κριθεί.

Στο πρωτάθλημα απομένουν άλλα επτά παιχνίδια που μεταφράζονται σε 21βαθμούς κι από την στιγμή που την ΑΕΚ και την ΑΕΛ τις χωρίζουν μόνο 8βαθμοί, έχοντας και μεταξύ τους παιχνίδια ξέρουν ότι η 4η θέση που δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη με προϋποθέσεις δεν είναι διαβαθμαλισμένη.

Συνεπώς οι «κιτρινοπράσινοι» καλούνται στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης με τον Απόλλωνα να «χτίσουν» πάνω στο «διπλό» με την Ομόνοια, έτσι ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν την θέση που κατέχουν αυτή την στιγμή.

Οι θετικές προεκτάσεις της νίκης…

Η ΑΕΚ μπορεί να βρήκε μπροστά της μια άσχημη Ομόνοια, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε μετά από καιρό να παίξει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι εδώ για να παλέψει για την θέση της Ευρώπης.

Στα θετικά μπορεί να καταγραφεί ότι το συγκρότημα του Ιδιάκεθ κράτησε και το αήττητο στην φάση των πλέι οφ μιας και σε τρία ματς μετρά δυο ισοπαλίες και μία νίκη, κι αν κρίνουμε ότι η ΑΕΚ έδωσε δύο σερί αγώνες στο ΓΣΠ μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας πολύ καλός απολογισμός.

Σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας άλλαξε προς το καλύτερο και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να μπει ακόμη πιο δυνατά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του κύπελλου.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top