ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ο Κέρκεζ – Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει

Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ο Κέρκεζ – Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει

Αρκετή δουλειά θα έχει στο διάστημα της διακοπής ο Ντούσαν Κέρκεζ, προκειμένου να προσπαθήσει να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της ΑΕΛ, για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπορεί το «τρένο» της Ευρώπης να έχει ρεαλιστικά χαθεί, έστω κι αν μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες, όμως τουλάχιστον οι της ΑΕΛ θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να γίνουν… «σάκος του μποξ» για τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες κινήσεις για να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, η οποία τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει πολλά προβλήματα και δέχεται αρκετά «εύκολα» γκολ, όπως για παράδειγμα στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου η εστία του Βοζίνια παραβιάστηκε δύο φορές από «στημένες» φάσεις.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης και στο κομμάτι της δημιουργίας, δοκιμάζοντας κάποια πράγματα στις προπονήσεις τα οποία έχει στο μυαλό του ενόψει της συνέχειας.

Θα γίνει επίσης δουλειά και στο ψυχολογικό κομμάτι, προκειμένου να αντιληφθούν όλοι ότι η χρονιά δεν τελείωσε από τώρα και πως θα πρέπει στα εναπομείναντα ματς να παίξουν για την ιστορία της ΑΕΛ, ενώ ίσως υπάρξουν και τετ α τετ με κάποιους παίκτες-«κλειδιά» που είναι στα… κάτω τους το τελευταίο διάστημα.

Το θετικό είναι ότι η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία για ανάσες σε όλη την ομάδα, ειδικά σε εκείνους που τραβάνε το μεγαλύτερο «κουπί» από την αρχή της σεζόν, αν και φυσικά η όποια κούραση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ντέρμπι, αφού οι αντίπαλοι έχουν δώσει παραπάνω παιχνίδια και έχουν καταπονηθεί περισσότερο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ντάνι Μπενίτεθ και Ανδρέας Αβραάμ παραμένουν ακόμα εκτός του κανονικού προγράμματος προπονήσεων. Ο πρώτος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος ήταν κλινήρης λόγω ίωσης και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top