ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έκλεψαν την μοτοσικλέτα και την έβαλαν για πώληση - Το ραντεβού με την Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έκλεψαν την μοτοσικλέτα και την έβαλαν για πώληση - Το ραντεβού με την Αστυνομία

Μια ανάρτηση στο Facebook ήταν αρκετή για να εντοπιστεί η κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα συνελήφθησαν την Πέμπτη (22/03), στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής μοτοσικλέτας και κλεπταποδοχής.

Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένο λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήθηκαν φωτογραφίες μοτοσικλέτας, η οποία διατίθετο προς πώληση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, από τον ιδιοκτήτη της, ως κλοπιμαία, στις 17 Μαρτίου 2018.

Μετά την πιο πάνω πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του πιο πάνω λογαριασμού και διευθέτησαν συνάντηση μαζί του, ως ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν την μοτοσικλέτα.

Η συνάντηση διευθετήθηκε για την Πέμπτη (22/03) το απόγευμα, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. Μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, να στέκονται δίπλα από τη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο και 17χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι η μοτοσικλέτα, που εντοπίστηκε στη σκηνή, είναι αυτή που καταγγέλθηκε ως κλοπιμαία.

Οι δύο συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE