Πιέρος-Κορτζιά: Η αποκάλυψη για το γάμο τους που δεν περιμέναμε

Πιέρος-Κορτζιά: Η αποκάλυψη για το γάμο τους που δεν περιμέναμε

Για τα Χριστούγεννα του 2019 έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους το όμορφο ζευγάρι της κυπριακής showbiz.

To μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής μετά από 7 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενώσουν για πάνα τις ζωές του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 26/3 έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και αποκάλυψαν πολλά ο ένας για τον άλλο.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής ρώτησε μάλιστα την Μαρία αν έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο, με το όμορφο μοντέλο να απαντά καταφατικά, αποκαλύπτοντας και το που θα γίνει ο γάμος.

Αν και οι δύο τους κατάγονται από τη Λευκωσία, θα κάνουν την ανατροπή, καθώς ο γάμος δεν θα γίνει στην πρωτεύουσα, αλλά στη Λεμεσό. Όπως δήλωσε το λαμπερό ζεύγος, πρόκειται για μια πόλη που αρέσει και στους δύο πολύ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://www.youtube.com/watch?v=CGHs1QBdB7c&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE