Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Να μην αφήσουμε αυτό τον θάνατο να χαθεί» - VIDEO

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Να μην αφήσουμε αυτό τον θάνατο να χαθεί» - VIDEO

Στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η Αναστασία Παπαδοπούλου για να μιλήσει τόσο για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών όσο και για την περίπτωση της θανούσης Έλενας Φραντζή.

«Δυστυχώς, η Έλενα είναι η απόδειξη του τι ήτανε λάθος και είναι δυστυχώς και η απόδειξη του ό,τι μπορούσε να πάει λάθος σε εκείνη την υπόθεση πήγε λάθος», δήλωσε με σαφή αγωνία για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των παιδιών.

«Για μένα στόχος μου όταν έγραφα αυτό που έγραψα είναι ότι έχουμε πράγματα να κάνουμε ως κοινωνία και οι κρατικές υπηρεσίες», εξήγησε.

Εξέφρασε την αγωνία της, μάλιστα, λέγοντας «να μην αφήσουμε αυτό τον θάνατο να χαθεί όταν κοπάσει ο θόρυβος».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δημοσιοποίησε την ιστορία, τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες.

Αφήνοντας μια αισιοδοξία, υπογράμμισε ότι πλέον με το «Σπίτι για τα παιδιά» υπάρχει περιθώριο για τα παιδιά που βιώνουν κακοποίηση.

https://www.youtube.com/watch?v=BOBZ_Lg_SQ0

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.