LIFESTYLE

Κύπρια επώνυμη σοκάρει - ''Ασφυκτιούσα... ο άντρας μου μιλούσε μόνο για αυτοκίνητα και ποδόσφαιρο'

Κύπρια επώνυμη σοκάρει - ''Ασφυκτιούσα... ο άντρας μου μιλούσε μόνο για αυτοκίνητα και ποδόσφαιρο'

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον γάμο της 'άγουρο' η Κύπρια επώνυμη. 

Η Θέκλα Πετρίδου ξεφεύγει από τα τετριμμένα και τα ταμπού της κυπριακής κοινωνίας και μιλά ανοικτά για τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον πατέρα των παιδιών της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town απαντά διεξοδικά σε ερωτήματα σχετικά με τον γάμο της. 

Γιατί χώρισες;

Παντρεύτηκα τον άντρα μου χωρίς να είμαι ερωτευμένη μαζί του και χωρίς να ταιριάζουμε. Ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι, αθλητής, ήθελα να βγαίνω μαζί του, αλλά ο πατέρας μου μού είπε: «Δεν γίνεται η κόρη του παπά-Αντρέα να βγαίνει με κάποιον χωρίς να τον αρραβωνιαστεί!». Παντρεύτηκα για να κάνω σεξ. Ήθελα να ζήσω τον έρωτα αλλά, με το μυαλό που είχα εγώ τότε, δεν διανοούμουν να τον βιώσω έξω από τα πλαίσια ενός γάμου. Ήταν ένας άγουρος γάμος και, ναι, ασφυκτιούσα μέσα σ’ έναν γάμο στον οποίο ο άντρας μου μιλούσε μόνο για αυτοκίνητα και ποδόσφαιρο. Εγώ ήθελα να διαβάζω, να γράφω, να σκέφτομαι – άλλος κόσμος.

Και μετά τον χωρισμό σου τα έκανες όλα; Ένα πελώριο ξέσπασμα;

Ήμουν χάλια εκείνη την εποχή. Διάλεξα να διοριστώ στο δημόσιο για να υπάρχει ένας σταθερός μισθός στο σπίτι, αλλά δεν περνούσα καλά. Σκέψου πως η οικογένεια μου, και ειδικά η μάνα μου, αφότου χώρισα, είχε την αντίληψη «αφού δεν ήταν γυναικάς, πότης και τζογαδόρος, γιατί να τον χωρίσεις; Η κόρη του παπά-Αντρέα δεν χωρίζει!». Η μάνα μου πίστευε ότι «επέλλανα» κι ότι κάποια στιγμή «θα φέρω το νου μου και θα τον πιάσω πίσω». Έβγαινα έξω κάθε βράδυ! Σ’ ένα συγκεκριμένο μπαρ στην Πάφο, στο «Timothy’s». Δεν είχα κόσμο να μιλήσω και έλεγα στους άγνωστους τα παράπονά μου. Ήθελα κόσμο για να μιλώ!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top