ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αξίζει ο φετινός Απόλλωνας το τρόπαιο του πρωταθλητή;

Αξίζει ο φετινός Απόλλωνας το τρόπαιο του πρωταθλητή;

Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει (ειδικά) φέτος. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα του φετινού μαραθώνιου.

Αυτό που λείπει αυτής της ομάδας όμως είναι ένα πρωτάθλημα, αφού το τελευταίο χρονολογείται το 2006. Φέτος οι μπλε της Λεμεσού, με βάση το ποδόσφαιρο που αποδίδουν μέχρι στιγμής και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ το πρωτάθλημα και δείχνουν αποφασισμένοι να το πάρουν.

Έχουν ένα κόουτς γεννημένο νικητή. Έχουν μια διοίκηση η οποία είναι δίπλα στην ομάδα και ό,τι χρειαστεί της το παρέχει. Επίσης βλέπεις στα μάτια των ποδοσφαιριστών πόσο πολύ διψάνε για να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Όταν έχεις σκοράρει δύο τεσσάρες κόντρα στον βασικό σου συνδιεκδικητή για το τίτλο (μια στο ΓΣΠ και μια στο Τσίρειο) τότε, ΝΑΙ, πείθεις πως φέτος είναι η χρονιά σου.

Επίσης τι να πεις για τον μεγάλο κόσμο του Απόλλωνα; Σε κάθε ματς είναι εκεί, βοηθούν την ομάδα να φτάνει στα τρίποντα και μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα σε κάθε αναμέτρηση ωθούν τους ποδοσφαιριστές στη νίκη. Έχουν και αυτοί μεγάλο μερίδιο στη μέχρι τώρα επιτυχία.

Απομένουν 7 παιχνίδια και οι κυανόλευκοι δείχνουν πανέτοιμοι να βάψουν μπλε τον Μάη!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top