Θρήσκος κλέφτης κάνει τον σταυρό του και μετά αδειάζει το μαγαζί

Θρήσκος κλέφτης κάνει τον σταυρό του και μετά αδειάζει το μαγαζί

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ψάχνει για έναν άνδρα που φαίνεται πως ζήτησε κάποια θεϊκή βοήθεια προτού μπει σε ένα μαγαζί με ρούχα για να κλέψει.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης «πιάνει» τη στιγμή που ο άνδρας κάνει τον σταυρό του και στη συνέχεια μπαίνει σε μαγαζί.

Ο... θρήσκος διαρρήκτης έβγαλε το καπέλο, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια έπιασε ένα τούβλο και το πέταξε στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ο κλέφτης άρπαξε 18 ακριβά ρούχα από το κατάστημα και η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ελπίζοντας να βρει στοιχεία για την ταυτότητά του.

 https://www.youtube.com/watch?v=0RojSgTYqDw

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE