ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου για Τουρκία: Δεν επιθυμούν επανέναρξη των συνομιλιών.

Προδρόμου για  Τουρκία:  Δεν επιθυμούν επανέναρξη των συνομιλιών.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης θα αρκούσε απλώς να ανταποκριθεί στην πρόταση για μια προκαταρκτική συνάντηση όπως έχει κάνει προ καιρού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Μετά από ερώτημα που υποβλήθηκε από το ΚΥΠΕ για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί της Πέμπτης 29/3 ο οποίος είπε ότι δεν κλείνει τις πόρτες σε συνάντηση η οποία δεν θα είναι σε τόσο μακρινή ημερομηνία, και αν υπάρχει κάτι το νεότερο, ο Εκπρόσωπος απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτε το νεότερο.

«Τα όσα κατ`επανάληψη ακούμε από την Τουρκία δείχνουν ότι δεν επιθυμούν επανέναρξη των συνομιλιών. Εδώ στην Κύπρο όμως, δεν χρειάζονται δηλώσεις».

«Θα αρκούσε απλώς  ο κ. Ακιντζί να ανταποκριθεί στην πρόταση για μια προκαταρκτική συνάντηση. Όπως ήδη προ καιρού έχει κάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top