ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χαρακίρι» Ολυμπιακού στην Ιταλία, αλλά θα παίξει τα… ρέστα του στο ΣΕΦ για την Κούπα!

«Χαρακίρι» Ολυμπιακού στην Ιταλία, αλλά θα παίξει τα… ρέστα του στο ΣΕΦ για την Κούπα!

Τα ρέστα του στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του το τέταρτο σετ και ηττήθηκε 3-1 σετ από τη Ραβέννα, αλλά με την εικόνα του στην Ιταλία, δείχνει πως μπορεί την ανατροπή στον Πειραιά!

Και τώρα… «γολγοθάς» για τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες «πάλεψαν» όλα τα σετ στην Ιταλία, πήραν ένα, αλλά «αυτοκτόνησαν» στο τέταρτο σετ και ηττήθηκαν τελικά 3-1 από την έμπειρη Ραβέννα.

Ωστόσο, με την εικόνα τους έδειξαν πως στο κατάμεστο ΣΕΦ την επόμενη Τετάρτη (11/4), μπορούν να «ανατρέψουν» την εις βάρος τους κατάσταση και να κατακτήσουν το Challenge Cup!

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να νικήσουν είτε, φυσικά, 3-0, είτε, έστω, 3-1 σετ για να στείλουν τον τελικό στο «χρυσό» σετ.

Ο Οϊβάνεν κρατούσε στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό στην αρχή του πρώτου που πήγαινε ή στην ισοπαλία ή στο +1 για τους Ιταλούς.

Στη συνέχεια, ανέλαβε το σκοράρισμα ο Ράουβερντινκ με τα δυνατά καρφιά του στην άμυνα της Ραβέννας και αντιδρούσε στις επιλογές του Ντιαμαντίνι.

Ο Μπέμε πήρε τη «σκυτάλη» με το μπλοκ, όμως οι πολλές επιθετικές επιλογές της Ραβέννας και τα μπλοκ άουτ των παικτών του Φερνάντο Μουνιόθ τη διατηρούσαν στο +2.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +1 με τον Γερμανό κεντρικό, όμως οι Ιταλοί απάντησαν με επιμέρους σκορ 5-1 και έφτασαν στο 19-16.

Οι Πετρέας και Οϊβάνεν πρωτοστάτησαν σε ένα 4-0 του Ολυμπιακού που έφερε το 19-20 και το ματς πήγαινε πόντο πόντο στη συνέχεια, αλλά οι δύο λάθος άμυνες έφεραν το 26-24 για τη Ραβέννα.

Οι πόντοι των Ράουβερνινκ και Μπέμε και τα μπλοκ του Οϊβάνεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό να προηγηθεί με +1 με +2 στην αρχή του δεύτερου σετ.

Οι άμυνες του Αλεξίεφ διατηρούσαν αυτήν τη διαφορά για τους κυπελλούχους Ελλάδος και οι ξένοι των «ερυθρόλευκων» έκαναν ότι ήθελαν στην επίθεση.

Έτσι, ο Αλεξίεφ έφερε το 9-14 για τον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί μείωσαν σε -2 και εκεί άρχισαν τα «δικά» τους οι Οϊβάνεν, Πετρέας και Μπέμε και διατηρούσαν στο +4 με +5.

Ο Πογλαχέν προσπαθούσε στη επίθεση της Ραβέννας, όμως αναγκαστικά υπέπεφτε σε λάθη και με τις προσπάθειες των Αλεξίεφ και Ράουβερτινκ, φτάσαμε στο 23-25 με το μπλοκ του Πετρέα.

Ο Ράουβερντινκ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό στην αρχή του τρίτου σετ. Οι Μπέμε και Αλεξίεφ έδωσαν το +4 στον Ολυμπιακό με τα μπλοκ που έβγαζαν στους επιθετικούς της ιταλικής ομάδας.

Στο 6-9, οι Ιταλοί έκαναν σερί 5-0 και προηγήθηκαν 11-10 με τους Ντιαμαντίνι και Μπούσεγκερ να κάνουν ότι θέλουν στην κακή άμυνα των παικτών του Μουνιόθ.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 14-14 και στο 15-15 η Ραβέννα με 4-0 σερί έφτασε στο 19-15 με τα λάθη στην επίθεση των φιλοξενούμενων και τα σωστά τελειώματα των γηπεδούχων.

Οι Ράουβερντινκ και Αλεξίεφ δεν τέλειωσαν σωστά τις επιθέσεις και φτάσαμε στο 25-20.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει τις λύσεις από τους ξένος τους και ξέφυγαν με +2 μέχρι τα μέσα του τέταρτου σετ.

Ο Ντιαμαντίνι έδωσε προβάδισμα 8-7 στη Ραβέννα και οι Ιταλοί άρχισαν να διατηρούν το +1, όμως στο 10-9 ένα 4-0 σερί του Ολυμπιακού με πολλές επιθετικές λύσεις και τα συνεχόμενα μπλοκ έφτασε στο 10-13.

Ο Ράουβερντινκ με τα μπλοκ του έφερε το 11-15 και ο Ολυμπιακός διατηρούσε το +2. Στο 16-17, ο Μπούσεγκερ πρωταγωνίστησε σε ένα 3-0 που έφερε το 19-17.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με 3-0 σερί και έκανε το 19-20 με τις προσπάθειες του Οϊβάνεν.

Το λάθος του Ορτούνα έφερε το 19-22, ο Ντιαμαντίνι μόνος του σχεδόν έκανε το 23-22 και ο Μπούσεγκερ έκανε το 25-23.

Τα σετ: 26-24, 23-25, 25-20, 25-23.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top