ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

‘Η Έλενα προγραμμάτιζε αγορές’

‘Η Έλενα προγραμμάτιζε αγορές’

Νέες πληροφορίες για την ζωή της Έλενας Φραντζή που με τον θάνατό της αναστάτωσε την κοινή γνώμη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλείται ο Βάσος Βασιλείου (‘Φιλελεύθερος’), αναφέρουν ότι η 29χρονη εκλιπούσα προγραμμάτιζε να αγοράσει έπιπλα για το διαμέρισμα όπου διέμενε, από μεγάλο κατάστημα στην Λευκωσία.

Μάλιστα, για αυτή την κίνησή της, γνώριζε και λειτουργός της, ο οποίος θα την συνόδευε.

Όπως υπεδείχθη, η πρόθεση της Έλενας, έδειχνε άνθρωπο ο οποίος προγραμμάτιζε μακροπρόθεσμα αλλά και άνθρωπο που ήθελε να ζήσει, κάτι που φαίνεται να ανατρέπει τους ισχυρισμούς που εκφράστηκαν, σχετικά με τα αίτια θανάτου της 29χρονης.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια θανάτου της Έλενας, αναμένονται να εξακριβωθούν σε περίπου ένα μήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top