ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει 24χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – ‘Για ένα δευτερόλεπτο…’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει 24χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – ‘Για ένα δευτερόλεπτο…’

Λόγω των εορτών του Πάσχα και του ‘εθίμου’ με τις λαμπρατζιές και τις κροτίδες, 24χρονος από την Λευκωσία θυμήθηκε το συμβάν που τον στιγμάτισε το 2011.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Σ.Γ. από την Λευκωσία, θυμήθηκε το Πάσχα του 2011, που παραλίγο να χάσει το χέρι του, λόγω κροτίδας.

«Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια μια στιγμή, μία λάμψη, μία μαλακία της στιγμής! Νόμιζα οτι είμουν ο καλύτερος και "αππόνουμουν"», αναφέρει αρχικά στην δημοσίευσή του ο 24χρονος.

«Για ένα δευτερόλεπτο παρολίγο να μεν έχω χέρι» αναφέρει επίσης και συμπληρώνει, «δεν είναι παληκαρκά το πάσχα για το ποιος κάμει το πιο δυνατό "μπουμ"»!

Τέλος, ο 24χρονος συμβουλεύει τους υπόλοιπους: «Κοιτάξετε να περάσετε καλά με τους δικούς σας και αφήστετα! Εν ξέρετε ποτε ενα γίνει το κακκό ! Αν δεν σας κόφτει εσας σκευτείτε οτι μπορεί να πάρετε κάποιον άλλο στο λαιμό σας»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE