Θα παίξει;

Θα παίξει;

Κάθε φορά που κάποια μεγάλη ομάδα του νησιού ψάχνει προπονητή, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι από τα πρώτα που ακούγονται.

Σχεδόν σίγουρο το ότι πριν την έλευση της νέας χρονιάς θα ακουστεί για ακόμη μια φορά το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού και αυτή την φορά μένει να δούμε αν θα κατηφορίσει προς το νησί μας για δουλειά.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.