Επιστρέφει ο Φλοριάν και το δίδυμο με Γιάννου

Επιστρέφει ο Φλοριάν και το δίδυμο με Γιάννου

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απολαμβάνουν λίγες μέρες ξεκούρασης προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις για να αρχίσουν προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση (14/4).

Στο ματς κόντρα στην Αμμοχωστιανή ομάδα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αν χρειαστεί ο Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος φορ είναι παροπλισμένος από τις 11 Φεβρουαρίου αφού τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει σιγά σιγά στην ενεργό δράση και να βοηθήσει την ΑΕΚ στη δύσκολη τελική ευθεία της χρονιάς.

Κρίνεται πολύ σημαντική η επιστροφή αυτή μιας και ο Φλοριάν είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (και του πρωταθλήματος) και με τον Γιάννου θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο για τους κιτρινοπράσινους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE