YENI SAFAK: «Αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο...»

YENI SAFAK: «Αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο...»

Σε περίεργα σενάρια περί χτυπήματος ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο από το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, προχωρά ο τουρκικό τύπος, λίγες μόλις ώρες μετά το περιστατικό με το ελικόπτερο πάνω από το νησί της Ρω.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο: «Αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο» και αναφέρεται στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο Αιγαίο με στόχο να πληγεί ο Ερντογάν.

Το δημοσίευμα δεν συνδέει ευθέως την προβοκάτσια με τους Γκιουλενιστες αλλά κάνει αναφορά στην κατάρριψη του Ρωσικού πολεμικού Αεροσκάφους το 2015 από Τουρκικό μαχητικό, στα σύνορα με τη Συρία που είχε αποδοθεί σε Γκιουλενιστες αξιωματικούς.

«Καθώς αναβαίνει η ένταση στο Αιγαίο, αν γίνει κάποιο ατύχημα, ας πούμε ένα τουρκικό μαχητικό να βυθίσει μια ελληνική πυραυλάκατο ή ένα ελληνικό πλοίο, τότε ξαφνικά όλες οι χώρες της Ευρώπης θα πραγματοποιήσουν συμμαχία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει η Τουρκία».

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη πολιτεία δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Είναι τόσο αντιφατική η συμπεριφορά αυτής της Κυβέρνησης που ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς, πρόσθεσε κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE