ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχολίασε τη ρατσιστική στάση των ΑΠΟΕΛιστών όταν ήταν στην Ομόνοια – Η μαγική του στιγμή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σχολίασε τη ρατσιστική στάση των ΑΠΟΕΛιστών όταν ήταν στην Ομόνοια – Η μαγική του στιγμή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Παρελθόν αποτέλεσε το 2014 από την Ντιναμό Δρέσδης ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Μικαέλ Ποτέ.  Εντούτοις, τα Γερμανικά ΜΜΕ δεν τον ξεχνάνε, τον παρακολουθούν, μιας και ακόμη μετά από τόσα χρόνια είναι ο πρώτος σκόρερ της Ντιναμό Δρέσδης με 21 γκολ.

Η ιστοσελίδα της χώρας, tag24.de , φιλοξενεί δηλώσεις του Ποτέ, ο οποίος αρχικά ανέφερε «Είμαι καλά, είχα 2-3 μαγικούς μήνες και, αν τελείωνα τώρα την καριέρα μου, θα έλεγα πως έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό ήταν θαυμάσιο. Αλλά θα ήθελα και κάτι παραπάνω, στην αρχή της σεζόν ήμουν τραυματίας, ενώ φέτος αλλάξαμε δύο φορές προπονητή. Είμαστε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θέλουμε το νταμπλ. Για μένα θα είναι ο πρώτος τίτλος, αν κατακτήσουμε κάτι, και θα είναι μία τέλεια σεζόν για μένα σ’ αυτή την περίπτωση».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο ήταν να πάει στον ΑΠΟΕΛ μετά τη ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί από τους οπαδούς της νυν ομάδας του, όταν έπαιζε στην Ομόνοια, παρατήρησε «Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, γνωρίζω ότι υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά αυτό δεν παίζει καθοριστικό ρόλο για μένα. Εκείνη η ρατσιστική επίθεση δεν ήταν ωραία, αλλά δεν με χτύπησαν όπως είχε γίνει με τον Chemnitz στο γερμανικό Κύπελλο, όπου πρώτη φορά είχα δει κάτι τέτοιο».

Ο Ποτέ αποκάλυψε για τον ίδιον την πιο μαγική στιγμή στο Τσάμπιονς Λιγκ «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Σεπτέμβριο. Η πιο ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο προπονητής με φώναξε για να μπω λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Πέρασε η μισή ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου. Είπα, χθες καθόμουν στη γειτονιά μου στη Λιόν και έτρωγα κεμπάμπ και τώρα μπαίνω στο χορτάρι του Μπερναμπέου».

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γκολ του επί της Ντόρτμουντ λέγοντας «Τα γκολ με τη Ντόρτμουντ ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Αναφερόμενος στο μέλλον του και το ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο σχολίασε «Όσο είμαι υγιής και μπορώ να παίζω, θα παίζω. Είχα θέσει ως στόχο να πετύχω 100 γκολ στην καριέρα μου. Έχω φτάσεις τα 135 και έχω ακόμη διάθεση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top