ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα μαζεμένα «όχι» και η βραδιά-έκπληξη στον κόουτς!

Τα μαζεμένα «όχι» και η βραδιά-έκπληξη στον κόουτς!

Την περασμένη Παρασκευή ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε γενέθλια. Έγινε 41 χρόνων. Επειδή την επόμενη μέρα ο Απόλλωνας δεν είχε παιχνίδι, τηλεφώνησε σε δικούς τους ανθρώπους,  για να τους… βγάλει έξω να τους κεράσει και να σβήσει κεράκια μαζί τους. 

Όμως, οι πάντες του έδιδαν αρνητική απάντηση. Έβρισκαν όλοι μια δικαιολογία, λέγοντας του να το αφήσει για κάποια άλλη φορά… 

Υπήρχε λόγος για τα μαζεμένα «όχι» στον τεχνικό ηγέτη του Απόλλωνα. Του είχαν ετοιμάσει παρτάκι-έκπληξη σε ταβέρνα-απάχικο σε χωριό (Πραστειό Αυδήμου) της επαρχίας Λεμεσού.  

Αν και δίσταζε να βγει εκτός Λεμεσού, τον έπεισε η σύζυγος του να πάνε στο εν λόγω χωριό. Ήταν μαζεμένοι εκεί καμιά 50αριά συγγενείς και φίλοι του επιτυχημένου τεχνικού. 

Πέραν απο τις καθιερωμένες ευχές για «χρόνια πολλά», όλοι οι παρευρισκόμενοι του εύχονταν να είναι πρωταθλητής με τον Απόλλωνα τον Μάιο! 

Ο ΜΠΛΕ ΠΑΧΝΙΩΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top