ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό έλειπε: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Αυτό έλειπε: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Μεγάλο ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα του Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, καθώς ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό. Παναθηναϊκός-Ηρακλής το έτερο ζευγάρι.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί 20-21 ή 21-22 Απριλίου, όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Γιώργου Καραμπέτσου.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας Νίκος Κατσιούρας, τον Παναθηναϊκό ο έφορος Γιώργος Αλεξανδρής, ενώ μέσω skype παρακολούθησε την κλήρωση η γραμματέας και υπεύθυνη εισιτηρίων του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντωνία Μανώλα.

Η σειρά και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Οι ημιτελικοί:

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top