H στιγμή που τα μαχητικά αεροσκάφη φεύγουν από την Κύπρο για την Συρία – VIDEO

H στιγμή που τα μαχητικά αεροσκάφη φεύγουν από την Κύπρο για την Συρία – VIDEO

Όπως ανακοινώθηκε από το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, δύο ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών τύπου Tornado απογειώθηκαν περίπου στις 3 το πρωί (14/4) ώρα Κύπρου από τη βάση Ακρωτηρίου και έπληξαν με πυραύλους εγκατάσταση του συριακού καθεστώτος.

Τα τέσσερα Tornado όπως αναφέρθηκε, μετά την επίθεση επέστρεψαν ασφαλή στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας κήρυξε την επιχείρηση "επιτυχημένη".

Όπως ανακοινώθηκε, είχε προηγηθεί εκτενής επιστημονική μελέτη ώστε η επίθεση να μην προκαλέσει τη μόλυνση της ευρύτερης περιοχής

Το «χτύπημα ακριβείας» έγινε σε πρώην πυραυλική βάση της Συρίας, όπου το συριακό καθεστώς αποθήκευε συστατικά στοιχεία παρασκευής χημικών όπλων. Πρόκειται για ένα από τους τρεις στόχους που επλήγησαν από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας, οι οποίοι αφορούν εγκαταστάσεις που συνδέονται με την παρασκευή χημικών όπλων.

https://www.youtube.com/watch?v=Bn1IRdLmxM8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE