ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θλιβερό ρεκόρ για την Άρσεναλ, το χειρότερο στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλιβερό ρεκόρ για την Άρσεναλ, το χειρότερο στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Άρσεναλ δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό εκτός έδρας στην Premier League μέσα στο 2018, κάτι που την φέρνει ουραγό στη σχετική λίστα και στις 4 επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία!

Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος της Άρσεναλ εντός συνόρων, που ψάχνει να βρει ένα κίνητρο στις αγωνιστικές που υπολείπονται στην Premier League.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ηττήθηκε και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 2-1 και έδωσε συνέχεια σε ένα θλιβερό ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο.

Οι «κανονιέρηδες» συμπλήρωσαν 5 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία του και δεν έχουν πάρει πόντο εκτός έδρας μέσα στο 2018 από τα παιχνίδια απέναντι σε Μπόρνμουθ (2-1), Σουόνσι (3-1), Τότεναμ (1-0), Μπράιτον (2-1) και Νιούκαστλ (2-1).

Ωστόσο, το ρεκόρ γίνεται ακόμα πιο ντροπιαστικό, αφού οι Λονδρέζοι είναι η μοναδική ομάδα των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία, χωρίς εκτός έδρας πόντο το 2018, ένα διόλου κολακευτικό ρεκόρ για τον Αρσέν Βενγκέρ και την ομάδα του!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top