Επενδύει στους νέους η Ομόνοια

Επενδύει στους νέους η Ομόνοια

Την ήττα γνώρισε η ομάδα καλαθοσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον τρίτο αγώνα της τελικής φάσης πρωταθλήματος, από την ΑΕΛ με σκορ 83-64.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου, αν και προσπάθησαν, δέχθηκαν την τρίτη ήττα από τους «γαλαζοκίτρινους», αυτή τη φορά στο κεκλεισμένων των θυρών «Σπύρος Κυπριανού» και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Παρά την απώλεια του τίτλου, η φετινή πορεία των «πρασίνων» μέχρι τους τελικούς θεωρείται επιτυχημένη. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί νεαροί καλαθοσφαιριστές, με ταλεντο και προοπτική, πανω στους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει.

Το αποψινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη φετινή χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Δελτίο Τύπου Ομόνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE