Είναι σουρεαλιστικό… Αμερικάνικη «απόβαση» στην Ομόνοια!

Είναι σουρεαλιστικό… Αμερικάνικη «απόβαση» στην Ομόνοια!

Προσεχώς ξεκαθαρίζει αν θα περάσει το πλάνο Σταύρου Παπασταύρου. Παρά τις αντιδράσεις που προκύπτουν, από τη Θύρα 9 κι όχι μόνο, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να εγκριθεί από τη γενική συνέλευση η σύσταση εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Ξαφνικά χθες έγινε γνωστό, ότι είναι κοντά σε συμφωνία η διοίκηση με Αμερικανική εταιρία. Βάσει των πληροφοριών η συγκεκριμένη πρόταση έγινε προ διμήνου και δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπασταύρου… (ΕΔΩ). 

Πολλοί ίσως να περίμεναν ότι με Ρωσικά κεφάλαια θα σωζόταν το καράβι της Ομόνοιας. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αν υπογραφούν οι δυο συμφωνίες, τότε το «κάστρο» της αριστεράς στην Κύπρο, θα περάσει σε Αμερικανικά χέρια!  

Είναι ολίγον τι σουρεαλιστικό το «έργο», αλλά στις πλατιές μάζες του Λαού, δεν θα τους «χαλάσει» ιδιαίτερα, φτάνει να δουν να μπαίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία του σωματείου.

Για να αρχίσει (επιτέλους) η «αγαπούλα» τους, να μοιάζει με Ομόνοια και όχι με ομαδούλα της σειράς. Όπως συμβαίνει, εν πολλοίς, τα τελευταία δυο χρόνια. Όπου η ομάδα έγραψε ένα σωρό μουντζουρωμένες σελίδες στην ιστορία της…  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE