Δήλωση ΒΟΜΒΑ από Κλοπ για το μέλλον του!

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από Κλοπ για το μέλλον του!

Στα σχέδιά του για το μέλλον αναφέρθηκε ο Γιουργκεν Κλοπ λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάθεται στους πάγκους μέχρι τα… βαθιά γεράματά του.

Πως λέμε Αρσέν Βενγκέρ, σερ ΆλεξΦέργκιουσον, Γιουπ Χάινκες; Ε, καμία σχέση!

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει η ιδέα να αποσυρθεί από την προπονητική σχετικά… σύντομα.

«Είναι πιθανό να ολοκληρώσω την καριέρα μου πολύ πιο νωρίς από ό,τι συνηθίζουν οι προπονητές. Είναι μια δουλειά με πολλές εντάσεις και δεν θέλω να πεθάνω στον πάγκο. Μετά το πέρασμά μου από τη Λίβερπουλ, σίγουρα θα μείνω ένα χρόνο εκτός για να ξεκουραστώ διότι μου έχει λείψει η οικογένειά μου. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ηλικία του Χάινκες, για παράδειγμα. Θαυμάζω αυτό που κάνει, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω για εμένα» είπε ο Κλοπ.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE