ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ και ευρωπαϊκές ομάδες «σφάζονται» για να πάρουν την τζίφρα του

ΑΠΟΕΛ και ευρωπαϊκές ομάδες «σφάζονται» για να πάρουν την τζίφρα του

«Το μεγάλο ταλέντο ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου αφήνει την Κύπρο» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας cdm.me, οπου αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Σεργκέι Γκρούμπατς.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ Ιταλικές και Αγγλικές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 18χρονο παίκτη.

Γίνεται αναφορά πως πέρα του ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν ομάδες σε Ιταλία και Αγγλία που κυνηγάνε την υπογραφή του Γκρούμπατς σε επαγγελματικό συμβόλαιο, μιας και στις 29 Μαϊου θα σβήσει 18 κεράκια ζωής σε τούρτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή του παίκτη και της οικογένειάς του είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι μέχρι στιγμής ενδείξεις λένε πως είναι πιο κοντά στην απόφαση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Ιταλία.

Το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με το εξής «Στις 29 Μαΐου, ο Σεργκέι θα γίνει 18 ετών, και από τη στιγμή θα είναι ενήλικος παίκτης θα δικαιούται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Ευρώπης τον ακολουθούν από το Φθινόπωρο του περασμένου έτους, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες σε αγώνες που έπαιζε ο Γκρούμπατς υπήρχαν κατάσκοποι από την Πρέμιερ Λιγκ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top