Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

 Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

Εναντίον της δημιουργίας πάρκου κροκοδείλου στο Δασάκι της Άχνας τάχθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

Ο κ. Ορφανίδης εκτιμά ότι η ανάπτυξη του πάρκου κροκοδείλων θα έχει αρνητικές συνέπειες στην περιοχή, αν και το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάσους Άχνας έδωσε την έγκρισή του.

Ο κ. Ορφανίδης δηλώνει ότι η εταιρεία που θα αναπτύξει το πάρκο, έχει κάνει το ίδιο και στο Ισραήλ, όπου δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και κήρυξη πτώχευση.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε πως η εταιρεία αποποιήθηκε των ευθυνών της προς τα ζώα κι εγκατέλειψε ανεξέλεγκτους τους κροκόδειλους.

Ο κ. Ορφανίδης θέτει θέμα υγείας των κατοίκων και των ζώων, καθώς οι κροκόδειλοι δεν επιβιώνουν στο κλίμα της Κύπρου και θα αναπτύξουν μεταδοτικές ασθένειες.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE