ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Η Αστυνομία αποδεικνύεται σωστή» - Έγιναν ενέργειες μετά το Δικαστήριο

«Η Αστυνομία αποδεικνύεται σωστή» - Έγιναν ενέργειες μετά το Δικαστήριο

Παρέμβαση έκανε ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης του διπλού φονικού στον Στρόβολο.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του ιατροδικαστή της οικογένειας των θυμάτων, Μάριου Ματσάκη, για το ότι η σκηνή παρέμεινε υπό φρούρηση και δεν του επιτρεπόταν να διενεργήσει αυτοψία «γιατί προετοιμαζόταν ανακριτική κατάθεση του 15χρονου», ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι το σπίτι παρέμενε υπό φρούρηση για όσο καιρό χρειάστηκαν οι ανακριτές «και για κανέναν άλλο λόγο».

Σε παρέμβασή του στο «Πρωινό δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, απέρριψε επίσης ότι η Αστυνομία αποτάθηκε στη Σκότλαντ Γιαρντ για να έρθει εμπειρογνώμονας.

Ο κ. Αγγελίδης τονίζοντας ότι «η Αστυνομία αποδεικνύεται σωστή», επανέλαβε ότι «δεν επηρεάζεται από τα οποιαδήποτε σενάρια, αναρτήσεις κλπ».

Εξήγησε ότι «υπάρχει εξέλιξη η οποία καταγράφεται» και ότι η ενημέρωση θα γίνει από την Αστυνομία όταν «θα μπορεί τεκμηριωμένα να αναφέρει κάτι περισσότερο».

Ερωτηθείς αν πρόκειται για «ιδιάζουσα υπόθεση», όπως ανέφερε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, συμφώνησε παραπέμποντας στο ανήλικο παιδί.

«Η Αστυνομία θα παραμείνει σε αυτά που είχαμε πει», εξήγησε, ενώ σημείωσε πως δεν έπρεπε να ακουστούν όσα ανέγνωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας στο Δικαστήριο την Πέμπτη (26/4).

Αναφορικά με τον Μάριο Ματσάκη, δήλωσε ότι «υπάρχει καλή συνεργασία», τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα συνεχίσει να διερευνά την υπόθεση σύμφωνα με τις εξελίξεις.

«Έγιναν ενέργειες μετά το Δικαστήριο όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να ανακοινωθεί», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top