ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πονοκεφαλιάζει η αναφορά του 33χρονου για «άνθρωπο που τη μέσα μερκά που εννα μας βοηθήσει»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πονοκεφαλιάζει η αναφορά του 33χρονου για «άνθρωπο που τη μέσα μερκά που εννα μας βοηθήσει»

Μια αναφορά του 33χρονου που συνελήφθη για το διπλό φονικό στο Στρόβολο έχει προκαλέσει σάλο στην Κυπριακή κοινωνία που σχολιάζει ποικιλοτρόπως τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο για το στυγερό έγκλημα στην οδό Ζαλόγγου με θύματα τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Έχουμε άνθρωπο που τη μέσα μερκά τζιαι εννα μας βοηθήσει»- Ξέρει τους δράστες και το κίνητρο

Του Στέλιου Στυλιανού

Αυτό που προβληματίζει είναι το τι εννοούσε με την αναφορά του σε συγγενικό του πρόσωπο ο συλληφθέντας για το διπλό φονικό. Ποιος μπορεί να είναι «ο άνθρωπος που τη μέσα μερκά», με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, τοποθετώντας στο κάδρο των υπόπτων διάφορα πρόσωπα, ενώ λόγος γίνεται και για την «σίουρη δουλειά, που σχεδιαζόταν για πέντε χρόνια».

Τι μπορεί να έκρυβε το ζεύγος Χατζηγεωργίου στην οικία του, που θα έκανε τόσο πλούσιο τον 33χρονο και θα αγόραζε όλα τα σπίτια στην γειτονιά, όπως καυχιόταν μέρες πριν;

Επιπρόσθετα, ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός πως κατέγραφε όλες τις πληροφορίες για την διάπραξη του φονικού σε σημειωματάριο, λες και έγραφε τα «απομνημονεύματά του» για να τα εντοπίσει με τόση ευκολία η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Μια σίουρη δουλειά» που βάφτηκε με αίμα- Ήθελε να γίνει πλούσιος ο 33χρονος

Τα κομμάτια που λείπουν ακόμα από το παζλ, για να εξιχνιαστεί η υπόθεση είναι πολλά, καθώς φαίνεται πως το κίνητρο της ληστείας ίσως να μην είναι το μοναδικό και το οποίο, δύσκολα οδηγεί σε μια τόσο άγρια δολοφονία ενός ζεύγους που όλοι περιγράφουν με τα καλύτερα λόγια.

Ο δικηγόρος μάλιστα της οικογένειας αποκάλυψε, το πρωί της Παρασκευής 27/4 στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο», ότι όλες αυτές τις μέρες ο 15χρονος γιος, είχε λάβει και μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έλεγε «παραδέχτου να τελειώνουμε».

Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες μέρες, το όλο σκηνικό ξεκαθαρίσει και οι ένοχοι οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να τιμωρηθούν παραδειγματικά για το φρικτό αυτό έγκλημα ώστε και ο Κύπριος πολίτης σταματήσει τα σενάρια και εικασίες, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στην Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ:«Παραδέχτου να τελειώνουμε» -Έντονος ο δικηγόρος του 15χρονου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top