ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Εμασιαίρωσα τζιαι τους θκυό» είπε ο δολοφόνος – Ετεροθαλή τα δύο αδέλφια

«Εμασιαίρωσα τζιαι τους θκυό» είπε ο δολοφόνος – Ετεροθαλή τα δύο αδέλφια

Η Αστυνομία παρά τις συλλήψεις των τριών προσώπων, μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το ακριβές κίνητρο του εγκλήματος, αλλά ούτε και το ποιος ήταν ο δολοφόνος των δύο θυμάτων, με τα δύο αδέλφια να ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Όπως έγινε γνωστό, στην κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος Λ.Τ. την Παρασκευή (27/4), κατονόμασε στην Αστυνομία τον αδελφό του, τον 23χρονο Λ.Σ. ως τον δολοφόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (28/4) όταν ο 23χρονος είχε ήδη συλληφθεί, παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου όταν του ζητήθηκε να μιλήσει ανέφερε, ‘λέει ψέματα ο αδελφός μου’.

Από την συμπεριφορά των δύο αδελφών, συμπεραίνεται ότι κανείς από τους δύο δεν είναι πρόθυμος να παραδεχθεί ότι είναι ο δολοφόνος, έτσι η Αστυνομία καλείται να λύσει και αυτόν τον γρίφο για να προχωρήσει η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, τα δύο αδέλφια είναι ετεροθαλή γι’ αυτό και υπογράφονται με διαφορετικά επώνυμα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, Κούμεττο Κουμέττου, ο δράστης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας και σκότωσε το ζεύγος, όταν άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο του είπε: ‘εμασσιαίρωσα τους τζιαι τους θκυό'.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι στην κατάθεση του 15χρονου, περιγράφηκε η κουκούλα που έφερε στο κεφάλι ο δράστης ο οποίος εισήλθε δεύτερος στο σπίτι, η οποία όπως αναφέρθηκε, ήταν του Bob Marley.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, τόσο ο 23χρονος όσο και η 21χρονη συμβία του, έτυχαν ιατροδικαστικής εξέτασης, όπου στα σώματά τους εντοπίστηκαν εκχυμώσεις και μώλωπες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top