ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες ο 29χρονος - Τι ισχυρίστηκε στην κατάθεση του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες ο 29χρονος - Τι ισχυρίστηκε στην κατάθεση του

‘Μέσα’ για τέσσερις ημέρες θα μείνει ο 29χρονος για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (30/04) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ο 29χρονος συνελήφθη την Κυριακή (29/04) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Να σημειώσουμε πως σε ανάκριση του ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως τα φυτά τα καλλιεργούσε για δική του χρήση. Φυσικά ο ισχυρισμός αυτός ερευνάται ενώ αστυνομική πηγή μας ανάφερε πως δεν δικαιολογείται τέτοια ποσότητα για προσωπική χρήση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Φυτώριο' το σπίτι του 29χρονου - Είχε και σπόρους

Ο 29χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν έξι φυτά κάνναβης ύψους, από 13 μέχρι 63 εκατοστά, καθώς και αριθμό σπόρων κάνναβης.

 Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE