ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνω από 778 αγορές στην Parimatch για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ

Πάνω από 778 αγορές στην Parimatch για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις
Το βράδυ της Πέμπτης, 3/5/18 – 22.05, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ θα βρεθούν αντιμέτωπες στην επαναληπτική αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Europa League. Μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού όλα είναι ρευστά και αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 16ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στη Λυόν της Γαλλίας.

Βλέπετε πρόκριση Ατλέτικο Μαδρίτης; Η Parimatch την προσφέρει στο 1,35, ενώ η πρόκριση της Άρσεναλ προσφέρεται στο 3,45. Η νίκη της Ατλέτικο έχει απόδοση 1,73 – η ισοπαλία 3,80, ενώ η νίκη της Άρσεναλ αποδίδει 5,10.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Μήπως θα δούμε πολλά γκολ; Το όβερ 3.5 γκολ του αγώνα έχει απόδοση 3,60, ενώ για τους λάτρεις του under, το under 3.5 προσφέρεται στο 1,29.

Ημίχρονο / Τελικό:
Ατλέτικο Μαδρίτης / Ατλέτικο Μαδρίτης 2,65 Ατλέτικο Μαδρίτης / Х 14.0

Ατλέτικο Μαδρίτης / Άρσεναλ 34,0 Ισοπαλία / Ατλέτικο Μαδρίτης 4,50

Ισοπαλία / Ισοπαλία 5,50 Ισοπαλία / Άρσεναλ 9,90 Άρσεναλ / Ατλέτικο Μαδρίτης 22.0 Άρσεναλ / Ισοπαλία 15.5 Άρσεναλ / Άρσεναλ 8.50

 

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top