Τις θέσεις του παράθεσε στον ΠτΔ ο Σταύρος Μαλάς

Τις θέσεις του παράθεσε στον ΠτΔ ο Σταύρος Μαλάς

Τις θέσεις του παραθέτει συνοπτικά σε επιστολή του στον Πρόεδρο ο Σταύρος Μαλάς.

Τις θέσεις του παραθέτει συνοπτικά σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο τέως υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, παραπέμποντας παράλληλα στο δημοσιευμένο πρόγραμμά του για συνολική αξιολόγηση των θέσεων.

Στην επιστολή του ο Σταύρος Μαλάς αναφέρεται συνοπτικά στους τομείς τις οικονομίας, του τραπεζικού τομέα, των εργασιακών σχέσεων, της έρευνας και της καινοτομίας, του ΓεΣΥ, της παιδείας, αλλά και της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

«Πιο κάτω παραθέτω συνοπτικά κάποιες από τις θέσεις μου τις οποίες θεωρώ τις πιο σημαντικές. Βέβαια, μπορείτε να βρείτε δημοσιευμένο ολόκληρο το πρόγραμμα μου, για συνολική αξιολόγηση των θέσεων», αναφέρει, προσθέτοντας ότι ο ίδιος παραμένει «στη διάθεση των αρμοδίων Υπουργών για οποιαδήποτε διευκρίνηση τυχόν χρειάζονται».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE