ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Μηχανή του Χρόνου γράφει ιστορία (και) στην Κύπρο – Ευχαριστίες World News Media

Η Μηχανή του Χρόνου γράφει ιστορία (και) στην Κύπρο – Ευχαριστίες World News Media

Ακόμη μια ιστοσελίδα της World News Media, αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τον μέσο αναγνώστη στο νησί μας.

Ο λόγος για την κυπριακή έκδοση της Μηχανής του Χρόνου. Στη δεύτερη συνεχή χρονιά που λειτουργεί υπό τον διαδικτυακό μας Όμιλο, αναμφίβολα έχει κερδίσει το κοινό της Μεγαλονήσου.

Αρκεί να σημειώσουμε ότι τον Απρίλιο πέραν των 370.000 ατόμων επισκέφτηκαν την Μηχανή του Χρόνου προκειμένου να ενημερωθούν για ιστορικά γεγονότα της Κύπρου και όχι μόνο.

Για την ακρίβεια, τον περασμένο μήνα η ιστοσελίδα mixanitouxronou.com.cy είχε 371.357 μοναδικούς επισκέπτες.

Με αυτή την ευκαιρία η World News Media εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους Κύπριους αναγνώστες, οι οποίοι έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους ακόμα μια ιστοσελίδα του διαδικτυακού μας Ομίλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top