ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα μπουντρούμια των κατεχομένων 43χρονος- Τον αναζητούσε με αγωνία η οικογένεια του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα μπουντρούμια των κατεχομένων 43χρονος- Τον αναζητούσε με αγωνία η οικογένεια του

Από τις 4 Μαΐου είχε να δώσει σημεία ζωής ο 44χρονος με αποτέλεσμα η οικογένεια του να τον ψάχνει και να ενημερωθεί για την εξαφάνιση του την Αστυνομία η οποία ζητούσε και τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του.

Τελικά στις 9 Μαίου, πέντε μέρες μετά, η Αστυνομία ενημερώθηκε πως ο 44χρονος Μαθιου Χρυσάφη, είναι τελικά φυλακισμένος, στα μπουντρούμια των κατεχομένων, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή του ψευδοκράτους.

Διαβάστε την αστυνομική ανακοίνωση:

Αναφορικά Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 7 Μαΐου 2018, που αφορούσε ελλείπον πρόσωπο, ηλικίας 44 χρονών, κάτοικο επαρχίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για εντοπισμό του, λήφθηκε ενημέρωση μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής σύμφωνα με την οποία, συνελήφθη παράνομα από τις κατοχικές αρχές, για είσοδο σε στρατιωτική περιοχή. Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση, ο 44χρονος κρατείται στις παράνομες φυλακές του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE