ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει την άνοιξη με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει την άνοιξη με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει την άνοιξη μεταφέροντας τη φύση μέσα στο σπίτι και μεγαλώνοντας τον διαθέσιμο χώρο με έξυπνες λύσεις.

Για τα νέα προϊόντα έχουν επιλεχθεί φυσικά υλικά σε γήινες και ζεστές αποχρώσεις. Στόχος της ΙΚΕΑ είναι μέχρι το 2020 να χρησιμοποιεί ξύλο μόνο από βιώσιμες πηγές.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα θα βρείτε επιλογές για ένα πραγματικά φυσικό υπνοδωμάτιο. Η σειρά BJÖRKSNÄS, των σχεδιαστών Knut και Marianne Hagberg, χαρακτηρίζεται από ξύλο σημύδας, σκανδιναβικής προέλευσης, και μίνιμαλ σχεδιασμό. Η σειρά περιλαμβάνει κομοδίνο και συρταριέρα.

Απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο και δώστε μία προσωπική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας με την παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη PROVINSROS. Ο συνδυασμός λευκής και μπλε απόχρωσης και το έθνικ σχέδιο σας μεταφέρουν μακριά, σε άλλους τόπους.

Για τους μικρούς της φίλους η ΙΚΕΑ έχει δημιουργήσει τις δύο νέες σειρές DJUNGELSKOG και URSKOG με λευκά είδη και λούτρινα παιχνίδια, φόρο τιμής στα ζώα υπό εξαφάνιση.

Τα καπέλα φωτιστικών TROLLAKULLA με τις ζωηρές τίγρεις και τα εξωτικά πουλιά θα φωτίσουν τα δωμάτια των παιδιών ενώ παράλληλα παραπέμπουν στη ζούγκλα, όπου τα παιδιά με τη φαντασία τους μπορούν να ζήσουν εξωτικές περιπέτειες. Ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών είναι να μιμούνται τους μεγάλους.

Η νέα παιδική πολυθρόνα STRANDMON δεν είναι απλά μια μικρογραφία της κλασικής έκδοσης, αλλά είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το σωματότυπο και τις ανάγκες των παιδιών. Γι’ αυτό τον λόγο είναι ασφαλής, σταθερή και εργονομική.

Η νέα σειρά για το σαλόνι περιλαμβάνει το σύστημα καναπέ GRÖNLID, που τα τμήματά του μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους για να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο. Το υποπόδιο και η σεζλόνγκ περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης. Το πουφ SANDARED σχεδιάστηκε για να κάνει το καθιστικό ακόμα πιο ευέλικτο. Βρείτε το σε τρία διαφορετικά μεγέθη και καλύμματα για κάθε γούστο, που αφαιρούνται εύκολα και πλένονται.

Χρησιμοποιήστε το πουφ για διακόσμηση, για υποπόδιο ή μαξιλάρα και καλύψτε τις εκάστοτε ανάγκες σας. Η προσφορά στο περιβάλλον συνεχίζεται και στα είδη της κουζίνας τόσο με το νέο σύστημα τοίχου και αξεσουάρ KUNGSFORS, όσο και με τον νέο πάγκο εργασίας που είναι κατασκευασμένος με ξύλο από βιώσιμες πηγές, καθώς επίσης και με τον νέο μείκτη για τον νεροχύτη της κουζίνας. Όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν ευκολία τόσο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, όσο και κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Ο μείκτης κουζίνας GAMLESJÖN διαθέτει έναν μηχανισμό που μειώνει τη ροή του νερού, ενώ διατηρεί την πίεση. Έτσι μπορείτε να εξοικονομείτε νερό και ενέργεια.

Η διακόσμηση στο σπίτι ολοκληρώνεται με τις προσωπικές πινελιές που προσδίδουν τον χαρακτήρα μας στον χώρο. Έτσι από τη σειρά του Απρίλη δεν θα μπορούσαν να λείπουν προϊόντα που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει. Το βάζο PEPPARKORN, η ανθοστήλη KANELSTÅNG, το καλάθι SNIDAD, και ένας πίνακας SNÖSTORP μπορούν να κάνουν τον χώρο σας μοναδικό. Ο φωτισμός είναι απαραίτητος για να χαρίσει την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε, γι’ αυτό και η σειρά ολοκληρώνεται με τα φωτιστικά τοίχου NYMÅNE.

Με μια επίσκεψη στην ΙΚΕΑ μπορείτε να χαρείτε τα προϊόντα στο σπίτι σας. Υποδεχθείτε την άνοιξη με τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ, για ένα ολοκληρωμένο σπίτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top