ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 300+ Επιλογές στην Parimatch!

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 300+ Επιλογές στην Parimatch!

Βλέπεις νίκη ΑΠΟΕΛ με 1 γκολ διαφορά; 4.70!, ΑΝΟΡΘΩΣΗ να σκοράρει 1ο ημίχρονο; 4,50!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την αδιάφορη βαθμολογικά Ανόρθωση στην τελευταία αγωνιστική, κουβαλώντας όχι απλά τον τίτλο του απόλυτου φαβορί αλλά και  με  αποδόσεις που σπάνια βλέπουμε. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ με νίκη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από την νίκη που θα φέρει το πρωτάθλημα για 6η συνεχόμενη φορά στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Parimatch η νίκη του ΑΠΟΕΛ είναι στο 1,12, ενδεικτικό του πόσο μεγάλο φαβορί θεωρείται για να πάρει το τρίποντο, μαζί και τον τίτλο.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

 Tο ενδεχόμενο τα συνολικά γκολ του αγώνα να είναι Over (3.5) προσφέρεται στο 2,04, ενώ να σημειωθούν και στα δύο ημίχρονα περισσότερο από 1.5 γκολ θα το βρείτε στο 3,40. Την ισοπαλία στο ημίχρονο θα την βρείτε στο 3,40 ενώ τυχόν νίκη του ΑΠΟΕΛ και Over (2.5) είναι στο 1,47. Στο 2,50 το G/G, στο 1,53 το N/G. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ και στα δυο ημίχρονα είναι στο 1,60 ενώ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να σκοράρει σε οποιοδήποτε λεπτό  του αγώνα στο 2,39. Αν πιστεύετε ότι το 2ο γκολ θα σημειωθεί μεταξύ του 56 έως 90 λεπτού τότε θα βρείτε την απόδοση αυτή στο 3,15.

 

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top