Παίκτης που τίμησε τη φανέλα και των δύο φιναλίστ, σχολιάζει τον τελικό ΑΕΚ-Απόλλων

Παίκτης που τίμησε τη φανέλα και των δύο φιναλίστ, σχολιάζει τον τελικό ΑΕΚ-Απόλλων

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και της ΑΕΚ, Άντρος Σοφοκλέους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport Fm 104.0 και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα (16/05, 18:30).

Συγκεκριμένα, είπε σε γενικές γραμμές:

«Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν προγνωστικά, ειδικά τώρα που αντίπαλοι είναι δύο πολύ καλές ομάδες.

Ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος, ενώ η ΑΕΚ είναι με τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια και αναμένω να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ακόμα κι αν ο Απόλλωνας κέρδιζε το πρωτάθλημα, ήταν δεδομένο πως οι παίκτες του θα ήθελαν το νταμπλ, πόσο μάλλον τώρα. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων, θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Απόλλωνας νιώθει την αδικία της απώλειας του πρωταθλήματος, επειδή δεν έπαιξε όπως έπρεπε σε κάποια καθοριστικά παιχνίδια και νομίζω ότι θα τους «ντοπάρει» ψυχολογικά, το να κλείσουν τη χρονιά με τρόπαιο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει ένα τρόπαιο και υπάρχει μεγάλη δίψα απ΄ όλους.

Αναμένω έναν αμφίρροπο τελικό ανάμεσα σε δύο ομάδες με τρομερή κυκλοφορία μπάλας, οι οποίες μοιάζουν στο παιχνίδι τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE