ΚΟΣΜΟΣ

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πένθος για τα θύματα – Έμειναν ορφανά επτά παιδιά

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πένθος για τα θύματα – Έμειναν ορφανά επτά παιδιά

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/5), στον δρόμο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου έχασαν την ζωή τους, η Ευγενία Λουκά, 42 ετών και ο Γρηγόρης Ανδρέου, 31 ετών.

Σε πένθος βυθίστηκαν συγγενείς και φίλοι των δύο θυμάτων του τραγικού θανατηφόρου τροχαίου στην Πόλη Χρυσοχού. 

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.40μ.μ., στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Χρυσοχού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 42χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου.

Από τη σύγκρουση η 42χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 31χρονος, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για περίθαλψη όπου απεβίωσε  ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 31χρονης Γρηγόρης Ανδρέου, τέως κάτοικος Πάφου, καταλείπει τρία παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, πρόσφατα είχε γίνει για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η αγαπημένη του είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα.   

Ο απολογισμός του διπλού θανατηφόρου τροχαίου είναι τραγικός, καθώς επτά συνολικά παιδιά, από την Πέμπτη (17/5) έμειναν ορφανά…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top