ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα ζει με το παιδί της σε αυτοκίνητο και όλα αυτά, όταν το θερμόμετρο πλησιάζει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της κάτοικος της περιοχής, εδώ και λίγες ημέρες εντόπισαν στο μικρό κήπο του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, μια γυναίκα και ένα παιδί να κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες, μέσα σε ένα όχημα.

Η γειτονιά, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω κοπέλα, έχει ευαισθητοποιηθεί και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσει, περνώντας τους φαγητό και ψάχνοντας για σπίτι.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE