ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ζήτησε ‘συγνώμη’ από την Σεργίου πριν την σφαγή ο Τζιωνής – Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ζήτησε ‘συγνώμη’ από την Σεργίου πριν την σφαγή ο Τζιωνής – Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ που διαπράχθηκε το ειδεχθές έγκλημα, από την κατάθεση του Λοΐζου Τζιωνή, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ‘Πολίτης’.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του ο 33χρονος βασικός ύποπτος της υπόθεσης, όπως παρατίθεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, επανέλαβε ότι για το χρηματοκιβώτιο ήξερε όταν πήγε στο σπίτι του τραγικού ζεύγους για να τοποθετήσει σίτες στα παράθυρα όταν δούλευε ως αλουμινιτζής, λέγοντας μάλιστα ότι ο άτυχος Γιώργος Χατζηγεωργίου, του ζήτησε να βάλει κάποιες βίδες σε αυτό.

Το χρηματοκιβώτιο, βρισκόταν κάτω από πάτωμα δωματίου το οποίο ο Τζιωνής το εξέλαβε ως ξενώνα και θεωρούσε ότι χρειαζόταν 3 άτομα για να το μετακινήσουν, λόγω του βάρους του.

Μάλιστα, στην κατάθεσή του, ο Τζιωνής επικαλέστηκε δύσκολη ζωή, καθώς και στα δύο ανήλικα παιδιά του. Επίσης ανάφερε ότι χρωστούσε σε προμηθευτές ναρκωτικών γύρω στις 6 χιλ. ευρώ και πιεζόταν να τα εξοφλήσει.

Αναφερόμενος στο βράδυ που διεπράχθη το έγκλημα, σύμφωνα πάντα με τον ‘Πολίτη’, είπε ότι όταν μπήκε στο σπίτι, κινήθηκε κατευθείαν προς το δωμάτιο που είχε δει το χρηματοκιβώτιο αλλά διαπίστωσε ότι ήταν «ξιμπαρρωμένο» και τότε άκουσε μια γυναικεία φωνή και μέσα στην ταραχή του, έψαχνε χώρο για να κρυφτεί, με αποτέλεσμα να μπει στο δωμάτιο του ζεύγους.

Όπως ανάφερε, εκεί είδε την άτυχη Ντίνα Σεργίου να βρίσκεται στο κρεβάτι της και να σηκώνεται απότομα, με τον ίδιο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, να θυμάται ότι της ζήτησε συγνώμη και να την παρακαλά να μην φωνάξει.

Όμως, εκείνη έβγαλε μια κραυγή και τότε «με την καρδία του έτοιμη να σπάσει», όπως είπε, ανέσυρε το μαχαίρι από πάνω του. Στο άκουσμα της κραυγής της συζύγου του, ο 60χρονος πήγε στο υπνοδωμάτιο και όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος, τον άρπαξε από τον λαιμό και «ψευτοπάλεψαν».

Τότε, όπως είπε ο Τζιωνής, επειδή ένιωσε απειλή, άρχισε να τον μαχαιρώνει.

Μετά, πήγε στο υπνοδωμάτιο του 15χρονου γιατί νόμιζε πως τα είχε ακούσει όλα, με το παιδί, όπως είπε ο 33χρονος, να εκλιπαρεί για τη ζωή του και να του λέει να «πάρει ό,τι θέλει από το σπίτι».

Ο Τζιωνής, υποστηρίζει μάλιστα ότι, όταν έκλεισε τον 15χρονο στο κελάρι, τον συμβούλεψε να βρει τρόπο να δραπετεύσει.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι, αφού εισήλθε στο σπίτι ο Χατζηξενοφώντος, άκουσαν κάτι σαν κουδούνι και τράπηκαν αμέσως σε φυγή, επιστρέφοντας στο σπίτι του και όταν είδε την συμβία του, γονάτισε μπροστά της και της ζητούσε συγνώμη.

Σημειώνεται ότι, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, είχε δώσει κι άλλες καταθέσεις στις οποίες ενέπλεκε άλλα άτομα στην υπόθεση ή επικαλείτο το δικαίωμα της σιωπής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top